Team ThorenGruppen kan i eftermiddag se fram emot en tidig seriefinal.
Järfälla IBK kommer nämligen på besök till Umeå Energi Arena.
– Fantastiskt roligt med seriefinal Järfälla är ett bra lag med betoning på lag. Har en bredtrupp där framförallt deras backsida sticker ut med många meriterade spelare, konstaterar TTG-tränaren Thomas Hugosson-Wallgren.

Efter en veckas uppehåll är nu TTG-herrarna i elden igen där åtta raka segrar på lika många försök har varit lagets strålande facit så här långt.
Lagkaptenen Victor Öberg kan inte vara annat än nöjd.
Antar att det är väldigt positiva vindar i gruppen just nu, serieledning och seriefinal mot Järfälla. Hur går dina tankar inför dagens match?
– Positiva, absolut. Men vi långt ifrån nöjda än. Fram för allt efter insatsen senast mot Strängnäs som inte speglade vår position i tabellen.
Strängnäs-mötet förra helgen fick ju onekligen två ansikten, 2-8-underläget vändes till makalös 9-8-vinst till slut. Analys efter det matchen?
– Jag tror inte det gynnade oss att vi fick hänga första målet så pass tidigt. Vi slappnade av lite där och började spela väldigt naivt och då är Strängnäs tillräckligt bra för att straffa oss, vilket de gjorde ordentligt. Men vi ska samtidigt inte hymla om att upphämtningen vi gjorde visade på en enorm styrka.
Vad är nyckeln till er lysande säsongsupptakt?
– Att vi gör jobbet. Vi börjar i rätt ände med att sätta våra grundpunkter sen ökar vi bara därifrån. Vi har en helt annan trygghet i gruppen också om man jämför med förra säsongen.
Antar att du som lagkapten håller ett extra öga på alla spelare i laget, är det någon som överraskat på dig i säsongsupptakten?
– Jag är imponerad av Adam Hansson. Jag har spelat med honom i de flesta fighterna hittills och han har gjort det sjukt bra. Han är samtidigt väldigt ödmjuk, lyssnar på omgivningen och kommer bara bli bättre för varje match som går nu.

Matchen mot Järfälla IBK startar, kl.13.00 på Umeå Energi Arena och för er som inte kan se matchen på plats kan ni självklart följa den via vår webbsändning; Se matchen här>>

Målvakt: Erik Ställ (Niklas Ivarsson)
Förstafemman: Johan Alm, Victor Öberg, Peter Reinholdt, Wictor Johannesson, Jakob Arvidsson
Andrafemman: Emil Johansson, Adam Berglund, Christian Larsson, Adam Hansson, Johan Larsson.
Tredjefemman: Rasmus Andersson, Mattias Hedlund, Niklas Fransson, Johan Bergstrand, Peter Larsson
Ersättare: Philip Sakayan, Jesper Berglund, Fredrik Ottosson.