Mittbacken Joel Sihlberg har förlängt sitt kontrakt med Team TG FF med ytterligare två år.
– Det känns extremt roligt att fortsätta vara med på resan vi håller på att göra, säger han. 

Joel Sihlberg, född -96, kom till Team TG FF inför den här säsongen från GUIF. Första året blev lite upp och ner men det slutade på uppsidan då han fick speltid i slutet av säsongen både i DM och i Division I.

– Jag hade en stressfraktur i foten och fick sedan en bristning i låret. Det var först i maj egentligen som jag var frisk och fräsch och formen kom väl i augusti. Då var det bara att köra på, och det var kul att belönas med speltid i slutet av säsongen, säger Sihlberg.

Belöning får han också i form av ett nytt tvåårskontrakt som han under dagen signerade.

– Det känns såklart kul. Extremt roligt att få vara med på resan vi håller på att göra. För min egen del handlar det om att fortsätta ha roligt och utvecklas. För lagets del handlar det om att kliva upp till Superettan. Det är bara att kämpa och tugga på för att förverkliga den visionen, säger Sihlberg.

Sportchef/tränare André Ghanbari är förstås belåten över att Sihlberg blir kvar i två år till.

– Det känns väldigt positivt. Han har haft en ganska jobbig säsong då han kom in skadad och fick börja i uppförsbacke. Mot hösten var han fysiskt bättre och spelade en handfull matcher för oss, både i DM och i serien. Han har hunnit bygga upp sig och visat att han helt klart håller på den här nivån, säger Ghanbari och fortsätter:

– Han är fysiskt väldigt intensiv och ruskigt stark. En av de svåraste, om inte den svåraste, att ta sig förbi i vårt lag. Hans högstanivån är riktigt bra och vi vill jobba vidare med uthålligheten och jämnheten. Vi tror han blir en viktig pusselbit för oss, och att han är ämnad för större matcher framöver, säger han.