Han gjorde sin första säsong med Team TG FF i fjol. Nu har Sina Khajavi förlängt kontraktet över 2022.
– Det ska bli en väldigt rolig och spännande säsong, säger han.

Sina Khajavi är fostrad i Gefle IF och anslöt till Team TG efter en säsong i Sandvikens AIK. Det blev 25 framträdanden för Sina i Team TG-tröjan i fjol när laget vann division II Norrland.
– Jag kom in ganska sent till truppen i fjol och kollar man förutsättningarna är jag ändå nöjd. Det var en lärorik säsong med en bra grupp i en utvecklande miljö. Jag fick spela allt från 10:a till ytter och mittback i fjol och personligen känner jag att jag kan få ut mer. I år är jag tänkt som wingback för att komma runt på kanten, vara kreativ och använda min inläggsfot, säger han.

Nu har Sina ritat på en kontraktsförlängning med Team TG där han redan ringat in matcherna mot moderklubben Gefle IF och närliggande Sandvikens IF.
– Jag är från Gävle och har spelat i GIF så jag är taggad att möta mitt gamla lag där jag känner många, det vore kul att vinna mot GIF på den här nivån. Jag har också mycket kännedom kring Sandviken så de matcherna blir också roliga, säger han.
Det blir första gången i karriären för Sina, som fyller 23 i april, på den här nivån.
– Jag känner mig väldigt redo, jag har känt att jag varit nära ett tag. Nycklarna för laget blir att utvecklas konstant och att vi hittar en balans mellan att utvecklas, spela fin fotboll och vara lite cyniska och få med oss resultat. På förhand är vi kanske inte på samma nivå truppmässigt som de andra lagen men vi har unga och hungriga spelare med stor utvecklingspotential, säger Sina.

Sportchefen Niklas Granberg kommenterar kontraktsförlängningen så här:
– Sina är en multifunktionell fotbollsspelare som behärskar flera positioner och är taktiskt intresserad och driven. Det ska bli intressant att se Sina på den här nivån.