Äntligen dags för hemmamatch igen. 
Detta mot inga mindre än serieledande IF Brommapojkarna. 
– Självklart en väldigt spännande match. Det ska bli kul att se hur vi står oss mot dem, säger Hampus Wallgren. 

Efter fem raka matcher utan poängtapp kom så en bitter förlust mot topplaget Vasalund i förra omgången.
Men nu väntar ny match och hemmaplan efter två raka bortamatcher.

– Vi gjorde ingen kanonmatch senast men vi har ändå en bra känsla inför den här uppgiften. Vi vet vad vi ska göra och vi vet vad som krävs av oss för att få ett bra resultat, säger mittbacken Hampus Wallgren.

Gästande Brommapojkarna leder planenligt serien och Wallgren förväntar sig en hög press från motståndarna.

– De kommer nog att sätta press på oss så det gäller att vi kan lösa de situationerna. Då kan vi nog trötta ut dem lite och attackera mer ju längre matchen går, säger Wallgren.

Hampus Wallgren var tidigare en offensiv och frejdig vänsterback. I Ghanbaris lagbygge har han istället fått bli mittback. I den rollen får han ha mycket boll och han är med sin fina passningsfot en viktig nyckel i lagets uppspelsfas.

– Ibland saknar man att vara med där i offensiven, men mina skador har inte gjort mig snabbare så mittback passar mig bra nu. Dessutom gillar jag känslan av att kunna lösa pressade situationer  och man får ha mycket boll som mittback vilket är roligt, säger han.

Att det är just Brommapojkarna med Mellberg vid sinlinjen och ett antal profiler i laget gör så klart att Wallgren & Co inte har några problem att hitta tändvätskan inför matchen.

– Visst är det så. Det är en speciell match och det ska verkligen bli spännande att se hur vi kan stå oss mot serieledarna. De kommer nog vinna serien till slut, men jag hoppas att vi kan sätta lite käppar i deras hjul i alla fall, säger han.

Om du inte kan komma till matchen kan du som vanligt se den via webbsändning på ettanplay.se.