Hallå där Moa! Redaktionen har tagit ett snack med Moa Sjöström inför kvällens derby: Dags för fotbollsderby och Umedalen står för motståndet. Avspark mot Umedalens IF kl 19:30 på Umedalens IP. 

Hur är känslan i truppen? Känslan i truppen är laddad och jag tror att hela laget är riktigt revanschsugna och taggade på att vinna.

Finns det några detaljer ni tror blir extra viktiga för att vinna matchen? Det allra viktigaste blir nog att fortsätta kriga med en bra inställning i 90 minuter. Jag hoppas att vi ska hålla en hög nivå hela matchen och minimera våra egna misstag.

Finns det någon spelare som ett extra het på träningarna som publiken skall hålla ett extra öga på? Veera Kauppi har kommit in med ny energi i laget och jag tror att hon kommer vara riktig farlig i kvällens match!

Du måste gissa ett slutresultat, hur slutar matchen? Tror det kommer bli en väldigt jämn match där inställningen kommer att avgöra resultatet. Men jag tror och hoppas att vi drar det längsta strået och vinner matchen!