Det blev tillslut en komfortabel 3-0-seger mot BK Forward under söndagen. En rättvis seger där seger grundlades efter ett ryck i inledningen på den andra. -Vi krigar och gör jobbet idag, vilket också resultatet visar. Det behöver inte se så snyggt ut ibland, säger TTG-tränaren Benjamin Kinnunen Nassiri.

Ett sent lednings mål och 1-0 av Adam Chennoufi, fint framspelad ifrån Fredrik Wennebro. Det satte tonen i ångestmötet mot tabelljumbon BK Forward. För fram till minuter återstod av den första halvleken så var det tillknäppt och chansfattig första.

Rykte direkt i andra

Efter paus så kom TTG-herrarna ut och satte fart på tillställningen omgående. Och målen skulle inte heller låta vänta på sig, 2-0 och 3-0 full innan timmen var spelad, först Erik Granat och sedan Aaron Zhaui Bazoukou. Ett desperat kämpandes BK Forward som var i behov av en seger för att nedflyttning inte skulle vara ett faktum. Gästerna hade svårt skapa målchanser och där hemmalaget med en tremålsledning kunde kontrollera händelserna. Matchen slutade rättvist 3-0 och tre sköna poäng i kampen för att undvika nedflyttning. Nu väntar bortamatch till helgen borta mot Sollentuna FF.

Matchfakta

Höjdpunkter