Team ThorenGruppen SK har SSL:s billigaste årskort. Men det gäller att slå till innan söndag. 
– Vi säljer årskort för 500 kr nu fram tills på söndag vilket känns fantastiskt bra och roligt. Men sedan stiger priset så det gäller att fixa det nu i veckan, säger klubbchef Tomas Hugosson Wallgren.

Innebandymagazinet släppte igår en sammanställning av vad ett säsongskort kostar hos de respektive SSL-klubbarna. Dyra tusenbelopp är snarare regel än undantag – därför känns det extra roligt att kunna meddela att Team ThorenGruppen för andra året i rad säljer kampanjårskort för blott 500 kronor.

– I och med att vi har 16 hemmamatcher är det endast 31 kronor mer match vilket är ett fantastiskt bra pris för att se på SSL. Normalt kostar en styckbiljett minst 100 kronor, ofta mer än så, i den här serien så det är ett fantastiskt bra pris och det räcker med att se sex matcher för att tjäna in pengar på det, säger klubbchef Tomas Hugosson Wallgren och fortsätter:

– Vi sticker inte under stolen med att vi vill ha mer folk på matcherna. Vi tycker att vi har en underhållande produkt och ett bra lag som spelar en rolig innebandy. Sedan tittar vi förstås alltid på utvecklingsområden vad gäller arrangemangsbiten. Det kan bli dyrt som innebandysupporter i den här staden eftersom vi har så många olika elitlag. Med det sagt så känns det fantastiskt kul att erbjuda ett så här bra erbjudande till Umeå-publiken, säger THW.

Årskortet köper ni på nätet via //teamthoren.ebiljett.nu

 Det går också bra att maila kansli@thorengruppen.se eller ringa 073 800 56 94 (kansli) vid frågor.