När Warberg lekte in 4-2 såg det mörkt ut.
Men en stark vändning senare kunde TTG inkassera tre viktiga poäng.
– Vi visar en riktigt stark lagmoral, säger tränaren Tomas Hugosson Wallgren.

Första perioden var en väldigt avvaktande historia där Warberg ledde med 1-0.

– Vi var inte riktigt där, och snackade i pausen om att vi måste börja våga göra grejer på planen, säger tränaren Tomas Hugosson Wallgren.

TTG svarade genom att komma ut lite grann som ett nytt lag. 1-1 var ett vackert mönsteranfall där Johan Bergstrand var sist på bollen. Och Johan Larsson styrde påpassligt in Adam Berglunds långskott. Även Warberg gjorde dock två mål vilket gjorde att förutsättningarna var 3-2 inför sista.

– Vi kände att vi var med och känslan i omklädningsrummet var hela tiden att vi skulle vända på matchen, säger THW.

I inledningen av tredje fanns flera fina möjligheter till 3-3 – istället kunde hemmalagets Victor Ferraresi snurra in 4-2 med ett riktigt konstnummer.
Målet var tungt att släppa in – men TTG lyckades resa sig. Lagkapten Öberg smällde in 4-3 och några minuter efter kom en nyckelsituation i matchen.

Adam Berglund bryter en boll högt upp i banan och bryter sedan in mot kassen, han får en rejäl låsning vilket gör att domaren höjer på armen.
Under den avvaktande utvisningen fortsätter han sedan sin resa mot målburen och väl där får han ännu ett hugg på klubban i ett guldläge, vilket gör att domarparet helt riktigt hittat två utvisningar och en straff i samma situation.

Lyckligtvis får TTG maximal utdelning av detta då Adam Berglund sätter sin straff följt av att Victor Nensén pangar dit 4-5 – segermålet – i det efterföljande powerplay-spelet.

– Fantastiskt starkt av oss att hitta en väg tillbaka i den här matchen. Nu har vi ett uppehåll där vi kommer slicka en del sår samtidigt som vi kommer pensla på buggarna rejält. Vi kommer behöva höja oss i mycket, och det känns som att spelarna verkligen förstått det också. Så det är en inspirerande känsla vi har i truppen just nu. Vi är rätt nöjda med det som varit, samtidigt som vi känner att vi kan mycket mer, säger Hugosson Wallgren.

från matchen hittar du här (tyvärr är de två sista målen inte med).