Poäng i elva raka matcher. På onsdag kväll tar Team TG-herrarna sig an Storfors AIK på hemmaplan.
– Ett fartfyllt lag och vi måste vara skärpta mentalt, säger Team TG-tränaren Benjamin Kinnunen Nasiri.

Team TG FF toppar division II Norrland med 32 poäng på 14 matcher. Team TG har sju segrar på sina åtta senaste matcher och har tagit poäng i elva matcher i rad. Vad är förklaringen till den långa förlustfria sviten?
– Först och främst har vi en ruskigt jämn trupp där lägstanivån är väldigt hög, sedan har vi arbetat in ett spelsystem där alla förstår sina roller vilket gör att vi inte behöver justera något inför matcherna. Det handlar mer om att vi ska komma upp i nivå för att kunna vinna matcher, säger Benjamin Kinnunen Nassiri.

På onsdag kväll (25 augusti) klockan 19.30 står ett hungrigt Storfors AIK för motståndet på Umeå Energi Arena. Storfors har fyra raka matcher utan seger och lär vara sugna att vända den trenden. Det kommer krävas full insats av Team TG för att bärga nya poäng.
– Storfors är ett fartfyllt lag som försöker pressa högt. De spelar lite Liverpoolinspirerat och det blir hög puls i deras matcher. Vi har mött dem (seger 2-0 på bortaplan) och vet vad de gör och inte gör. För oss handlar det om att vara skärpta mentalt. Inga poäng kommer av sig själv, vi måste ta de extra meterna i varje löpning och duell, det är det som ger poäng, säger Team TG-tränaren.

Team TG har i dagsläget inga skador och både Hampus Bergdahl och Ville Norrman har anslutit till truppen igen efter skadefrånvaro under vårsäsongen. Noterbart är dock att Joar Berntsson, som anslöt från Täfteå IK inför säsongen, nu lämnar Team TG för studier i Frankrike.
– Joar har spelat rätt mycket och gjort det bra hos oss men det känns bra att Hampus är tillbaka, han blir som en ersättare för Joar. Och med Ville också tillbaka är vi en spelare plus i truppen jämfört med våren, säger Kinnunen Nassiri.