Stanna kvar på tåget eller lyssna på locktoner från andra klubbar? Den frågan har Ahmed Al Fadli brottats med. 
Men nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med Team TG FF. 
– Känns helt fantastiskt att få fortsätta denna resa som vi påbörjat, säger han.

Ahmed Al-Fadlis framfart i Team ThorenGruppen FF:s målbur har inte gått obemärkt förbi. Andra klubbar har ryckt i TG:s nyckelmålvakt men nu står det alltså klart att han blir trogen Team Thoren i ytterligare tre säsonger.

– Det har varit mycket spekulationer kring andra klubbar men när André förklarade hur han såg på min situation så var det bara att skriva på. Stämningen i laget är lika bra som alltid och folk har steppat upp tempot. Vi märker själva att vi utvecklats både som individer och som enhet, säger Al-Fadli.

Lagbygget ser fortsatt bättre och bättre ut och i stort sett alla pusselbitar har nu börjat falla på plats.

– Vi har fått in några riktigt bra pjäser. Att spelare som Wennebro och Chennoufi anslutit visar att vi har något alldeles extra på gång. Men vi har även förstärkt ledarsidan där Benjamin (Kinnunen-Nassiri) varit en otrolig tillgång på den lilla tid han varit med, berömmer han.

Den kommande säsongen närmar sig med stormsteg och Al-Fadli kan knappt vänta på att det ska dra igång.

– Vi kan förvänta oss att starta på en helt annan nivå än förra säsongen. Vi är mer fysiskt förberedda och där har Malin (Skoog) gjort ett jättejobb och hon har imponerats över våra resultat. Vi kommer definitivt inte förlora matcher på grund av att vi inte orkar, säger han.

Förra säsongen blev succéartad när Team TG slutade femma som nykomling. Nu blickar Ahmed & Company mot nya mål.

– Det sticker vi inte under stolen med. Jag hoppas och tror att denna säsong ska ge oss minnen vi aldrig glömmer, fastslår han.