Premiärmatchen är lagd till handlingarna. På lördag 16.00 väntar IF Sylvia på bortaplan för Team TG:s herrar.
– Det finns en revanschlusta från förra helgen att göra en bättre match, säger tränaren Niklas Wenderyd.

Det blev en 1–4-förlust hemma mot Täby i premiären av Ettan Norra för Team TG. Förlusten svider så klart men Team TG tar med sig en hel del lärdomar från premiären.
– Nu har alla fått göra sin division I-debut, inför match var det bara tre spelare som spelat på den här nivån nu har många fler fått känna på hur det är. Vi lärde oss att när vi gör rätt saker så fungerar det spel vi vill spela, men det handlar om att göra rätt saker i 90 minuter för som vi såg i premiären blir man straffad på misstag i ettan, säger tränaren Niklas Wenderyd.

Ett skadefritt Team TG bussar ner till Norrköping för mötet med Sylvia på lördagen. Team TG åker med 17 spelare (15 utespelare och 2 målvakter) till spårvagnsstaden i Östergötland.
– Sylvia har en del rutin i sitt lag med ett par herrar som spelat i IFK Norrköping och blandar rutin med akademispelare från IFK Norrköping. Det är ett taktiskt skickligt lag som är väldigt disciplinerat i sitt försvarsspel. För oss är det fokus på vårt spel, göra rätt saker i 90 minuter och ha en tro på det vi gör, säger Niklas Wenderyd.

ooo

Matchen sänds på SportExpressen Play och sändningen startar 15.50. Ni hittar sändningen här.