Seriespelet är nu över för Team TG FF. 
Laget avslutade på bästa möjliga sätt med seger 4-0 mot Storfors.
– Roligt att avsluta med seger, konstaterar Therese Kapstad.

Inför matchen var det redan klart att Team TG FF skulle sluta tvåa i division I. Men 4-0-segern gör att TG ytterligare befäste den positionen samtidigt som laget la till fyra mål till på den riktigt fina målskillnaden.

Läser man tabellen när den nu är spikad så är det näst intill obegripligt att siffror som 18 segrar, 56 poäng, 72 gjorda mål och endast 13 insläppta INTE räcker till serieseger. Det är också ett tecken på att Assi gjorde en riktigt kanonsäsong och så här i efterhand är det bara att lyfta på hatten åt dem.

– Målet var att vinna serien, det sticker vi inte under stolen med. Men vi har ändå gjort det bra sett till förutsättningarna. Vi har haft en lite för tunn trupp för att orka hela vägen, säger spelande tränaren Therese Kapstad.

Kapstad var den som satte seriespelets sista mål till 4-0, innan det hade Mikaela Sjödin, Parva Zarassi och Emma Kullberg målat.

Säsongen är dock inte helt över ännu. Innan oktobers slut ska nästa omgång i Svenska Cupen ha spelats.
Efter den matchen kommer vi publicera en längre intervju på hemsidan med Kapstad om säsongen som varit och det som komma skall.