Sundsvall på bortaplan. Norrlandsderby väntar för Team TG-damerna 15.00 i dag.

Team TG är inne i en fin trend med två raka segrar och sju poäng på de tre senaste matcherna. I helgen saknas Linnea Lindström, skada, och Elin Abrahamsson, sjuk, men i övrigt är alla tillgängliga.

Tabellåttan Sundsvall står för motståndet i dagens match på NP3 Arena. Sundsvall har spelat ihop åtta poäng på sex matcher där de blandat och gett och kryssat mot såväl tabelltrea Växjö som mot tabelljumbon Rävåsen.

– Det är 25 mil bort men det här är vårt enda derby under säsongen. Sundsvall har en hög lägstanivå där de får alla delar att fungera. Fokus för vår del blir hög press från start där vi tror att Sundsvall kommer att få det svårt att spela sig igenom. Sedan är effektiviteten i boxen i fokus, säger tränaren Jonas Wikström som kommenterar lagets fina formkurva så här:

– Vi är inne i en bra period med två raka vinster och tre matcher utan förlust. Vi har tagit lärdom av de inledande matcherna men vi är mycket väl medvetna om att vi aldrig är bättre än vår senaste prestation, så för oss gäller det att få ut maximalt av varje aktion för att kunna vinna denna match.

Matchen sänds på Sportexpressen Play. Ni hittar sändningen här.