Team TG:s herrar ställs på söndag 15.00 mot IFK Haninge på bortaplan.
– Vi har en bra känsla inför matchen, säger tränaren Niklas Wenderyd.

Ett brandskattat Team TG föll i förra omgången mot Hammarby TFF med 0–1 efter ett sent avgörande. Till söndagens match mot Haninge får Team TG tillbaka Patrik Brunner och William Berglin. Det är frågetecken för Rasmus Engström och Adel Ziarat medan William Ekenberg, Elis Karlsson och Amar Mujakovic saknas.
– Amar blir tyvärr borta i tre månader då han slitit av lårmuskeln, säger Team TG-tränaren.

– Men det känns bra att vi får tillbaka några spelare. Vi har varit 14-15 man på träningarna i veckan och haft en bra träningsvecka, där onsdagsträningen var den bästa på länge.

IFK Haninge ligger inför denna omgång på elfte plats i tabellen med 17 inspelade poäng på 12 matcher. Haninge kommer till mötet med Team TG med tre raka 1–2-förluster i bagaget.

– De började starkt och har ju ett par namnkunniga spelare i truppen, som Kennedy Igboananike och Mauricio Albornoz. Haninge började säsongen starkt och det finns hög kvalitet i laget. När de får allt att klaffa så är de riktigt bra men de har varit lite ojämna i sina prestationer, säger Niklas.

För Team TG:s del handlar det som vanligt, oavsett vilket lag man ställer på benen, om att vara noggranna i detaljerna i 90 minuter.
– Vi ska orka, kunna och vilja spela med hög intensitet i 90 minuter och orka ta de där sista meterna i press-spelet. Det är bra stämning i truppen och vi fortsätter att jobba hårt och tar steg hela tiden, avslutar Team TG-tränaren inför söndagens match på Torvalla IP.

Söndagens match sänds på SportExpressen Play och ni hittar sändningen här. 

(Foto: Pablo Villarroel)