Team TG-herrarna skulle ha mött Sandvikens IF på hemmaplan på långfredagen. Men Nolia 1 är inte spelbar ännu så nu har matchen flyttats till Sandviken, där en riktig utmaning väntar. 
– Sandviken är tippade att vinna serien så det blir en härlig uppgift för oss, säger tränaren Niklas Wenderyd. 

Då Umeå IK har match i damallsvenskan på Umeå Energi Arena på långfredagen skulle Team TG möta Sandvikens IF på Nolia 1, men det gick som sagt inte då den på vintern isbelagda konstgräsplanen ännu inte är i spelbart skick.
– Som tur var kunde Sandviken få tillgång till sin plan, då ett annat lag flyttade sin match, så att vår match kan spelas på utsatt datum, konstaterar Niklas Wenderyd.

Team TG bussar sig nu ner till Sandviken under långfredagen där matchstart är 14.30 på den anrika VM-arenan, Jernvallen. Jacob Ottosson och Rasmus Engström saknas på grund av sjukdom men i övrigt har Team TG hela truppen till förfogande.

– Vi har gjort en del saker bra och en del saker mindre bra i våra två första matcher. Matchen mot Sylvia var ett stort steg framåt och förhoppningsvis kan vi ta ett stort kliv framåt även den här veckan, säger Niklas Wenderyd medveten om att det är ett tufft motstånd som väntar.

– Vi möter ett bra lag men vi har många möjligheter att såra dem. För oss blir nycklarna att hålla ihop försvarsspelet, ta vara på de lägen vi får och vara noggranna i allt vi gör i 90 minuter, säger Wenderyd.

Matchen sänds på SportExpressen Play. Ni hittar sändningen här.