Team TG-herrarna tar emot BK Forward på Nolia 1 på söndag med matchstart 13.00.

Team TG och BK Forward har båda haft en utmanande start på säsongen där poängbehovet är stort för båda nykomlingarna, som parkerar på 16:e respektive 15:e plats i tabellen. Team TG är ännu poänglöst medan Forward tagit fyra poäng på de sju första matcherna.

– Det är klart att det kan finnas en liten spänning i matchen sett till det, men jag sa redan i måndags att jag ser det här som en liten final där vi ska göra allt vi kan för att ta tre poäng, säger Niklas Wenderyd.

Team TG har Amar Mujakovic och Martynas Poderis på frånvarolistan men i övrigt är samtliga, i skrivande stund, tillgängliga för spel inför söndagen.

– För oss blir det viktigt att inte bjuda på mål. Ska Forward göra mål ska det vara på bra prestationer och inte på grund av att vi gör mindre bra saker. Så för oss handlar det om att vara noggranna i 90 minuter, säger Team TG-tränaren, som kommenterar söndagens motstånd från Örebro så här:
– Forward spelar med intensitet och jobbar hårt. De har en liten fixstjärna i Josef Ibrahim som pangade in 30 bollar i tvåan i fjol och har allsvenska meriter, han är en offensiv nyckel för dem.

Om du inte kan ta dig till Nolia 1 på söndag så sänds matchen på SportExpressen Play och du hittar sändningen här.