Team TG-damerna ångar på. Nu väntar tre matcher på åtta dagar. Vi kollade läget med mittbacken Linnea Lindström inför den hektiska perioden. 

Det är tätt på given med matcher just nu. Match i lördags och nu väntar Själevad på tisdag kväll och Alnö hemma på söndag. Hur går dina tankar inför tisdagsmatchen och det tighta spelschemat med tre matcher på åtta dagar?

– Det är alltid kul med mycket matcher, själv tycker jag att det är skönt att man inte behöver vänta så länge på nästa. Men såklart blir det extra viktigt med fokus på återhämtning däremellan.

Ni har onekligen ett fint facit med nio segrar på tio matcher så här långt. Vad är förklaringen bakom den positiva resultatraden?

– Vi är en stark grupp som tror stenhårt på oss själva och pushar varandra varje dag. Alla spelare bidrar på ett eller annat sätt, svårare än så är det inte.

Det är väl heller ingen hemlighet att försvarsspelet fungerat klockrent så här långt med blott fyra insläppta mål. Vad är dina analys kring det?

– Personligen tycker jag om att hålla nollan, men det går inte utan ett hårt försvarsjobb över hela banan och en tilltro till varandra. Vi tummar inte på nånting oavsett vilket motstånd vi möter.

Till sist; Med exakt halva serien spelad, hur siar du framtiden om du får summera ”andra” halvlek av serien för er del?

– Jag tar en match i taget, men vi har ett tydligt mål.