Team TG FF jagar första poängen i Elitettan. På söndag klockan 12.00 tar laget emot IFÖ Bromölla på Umeå Energi Arena. 
– Vägen till framgång kommer att stavas ödmjukhet och hårt arbete, säger tränaren Jonas Wikström. 

Team TG och Bromölla är båda nykomlingar i Elitettan. Bortalaget har inlett säsongen med en vinst och två förluster medan Team TG ännu jagar sin första poäng.
– Bromölla har börjat säsongen starkt. I första omgången vann de övertygande mot Älvsjö. Bromöllas offensiv är något som vi får se upp med, säger Jonas Wikström om motståndet.

Madeleine Norberg har tränat med laget under veckan efter skada och kan vara aktuell för spel på söndag. Dessutom har ju Zabibu Nduwimana anslutit till Team TG:s trupp och är redo för spel.
– Det ska bli spännande att se Zabibu i hennes debut i TG. Våra fotbollsvägar korsades redan 2015 men det är först nu vi får möjligheten att arbeta tillsammans. Vi ska dock ge henne lite tålamod eftersom hon just kommit tillbaka efter 16 månaders rehab, säger Jonas inför söndagens match, där han lyfter fram följande saker som viktiga nycklar.

– Vägen till framgång kommer att stavas ödmjukhet och hårt arbete. Vi tror att det kommer att bli en tight match där små delar kommer att avgöra. Vi är just nu starka på de offensiva fasta situationerna och det tror jag kommer att avgöra matchen, säger Team TG-tränaren.

ooo

Om ni inte har möjlighet att ta er till Umeå Energi Arena så sänds matchen på SportExpressen Play. Ni hittar sändningen här.