Serieledande Lidköping på besök. Team TG står inför riktig utmaning hemma på Umeå Energi Arena på söndag 12.00.
– Vi ser fram emot att få möta serieledarna, säger tränaren Jonas Wikström.

Team TG-damerna förlorade förra helgens bortamatch mot Sundsvall med 0–3, en insats som väckt en revanschlusta inför helgens uppdrag.
– Vi var väldigt besvikna efter Sundsvallsmatchen, vi tycker att vi hade kunnat göra en del saker bättre och då hade utfallet kunnat bli annorlunda. Sundsvall var inte bättre men de förvaltade sina chanser effektivt. Hur som helst vill vi nu göra en riktigt bra prestation i helgen, säger Jonas Wikström.

Elin Abrahamsson och Madeleine Norberg är frågetecken inför söndagens match men i övrigt har Team TG hela truppen till förfogande.

Serieledande Lidköping har varit ett topplag ett par säsonger i Elitettan och har inlett den här säsongen med 17 poäng på sju matcher, fördelat på fem vinster och två oavgjorda. Ida Pettersson (sju mål, skytteligaledning) och Ronja Karlsson Törnborg (fem mål) är en duo att se upp med då de gjort 12 av Lidköpings 18 mål så här långt.

– Lidköping har gjort det väldigt bra och det är självklart en utmaning vi ser fram emot att få möta serieledarna. Lidköping spelar en variant av 4–3–3 och är duktiga på att vända ut spel på sina yttrar som är bra en mot en. De är också väldigt kompakta med sitt mittfält och sin forwardstrio så det är tajt att spela igenom i uppspelsfasen. Men vi ska spela vårt spel och ska som sagt göra en bra prestation, säger Team TG-tränaren.

Om du inte kan ta dig till Umeå Energi Arena på söndag så sänds matchen på SportExpressen Play här.