Säsongens första seger förra helgen. Under lördagen väntar Hammarby Talang hemma på Nolia 1 med matchstart 16.00.
– Vi vill fortsätta på den väg vi slagit in, säger tränaren Niklas Wenderyd.

3–2-segern mot Örebro Syrianska förra helgen var verkligen efterlängtad för Team TG-kollektivet. Inte blev det sämre av att man bara hade 12 utespelare tillgängliga och mot alla odds lyckades vinna säsongens första match.
– Det var den skönaste bussresan hem på länge. Det var viktigt för killarna att känna att man kan vinna en match i division I och jag är glad för deras skull. Killarna har kämpat hårt för det här och segern blev både en energi-boost och en självförtroendehöjare, säger Team TG-tränaren.

Hammarby TFF ligger tolva i serien med 14 inspelade poäng på 11 matcher. Det är ett knippe välskolade, grönvita talanger som äntrar Nolia 1 på lördagseftermiddagen.
– Hammarby är ett ungt, hungrigt och talangfullt lag. Det märks att spelarna har en bra fotbollsutbildning och de har också en del spelare som är lite spännande, som till exempel Fredrik Hammar som varit i Brentfords organisation.

Team TG saknar Amar Mujakovic, William Ekenberg och Elis Karlsson i lördagens match och har haft lite förkylningar i laget under veckan. När det nu väntar ny match så vill Team TG bygga vidare på trenden som givit fyra poäng på de två senaste matcherna.
– Vi har tagit steg för varje match och i de två sista matcherna har vi fullt välförtjänt tagit poäng. För oss handlar det om de basala sakerna. Vi har tuffat till oss rejält i duellspelet och ska fortsätta jobbat stenhårt för varandra och utnyttja de lägen vi får. Samtidigt ska vi vara noggranna och inte bjuda på något bakåt, säger Team TG-tränaren.

Foto: Pablo Villarroel