Ytterhogdal på hemmaplan. Det står på schemat för de serieledande Team TG-herrarna i division II på lördag eftermiddag.

Team TG kryssade på bortaplan mot Ytterhogdal och tränaren Benjamin Kinnunen Nassiri är medveten om att det internationellt doftande Härjedalskollektivet är en tuff nöt att knäcka.

– Ytterhogdal har väldigt många duktiga fotbollsspelare, till exempel har de två spelare som har en bakgrund i italienska Inter. För oss handlar det om att ha koll på vår organisation och struktur, särskilt när vi möter så individuellt skickliga spelare, säger TTG-tränaren.

Timothy McNeil och Hampus Bergdahl saknas i lördagens match men i övrigt är hela truppen tillgänglig för spel och efter derbyförlusten mot Sandvik senast så är det ett revanschsuget hemmalag som kommer till spel.

– Vi har skakat av oss förlusten mot Sandvik, den insatsen var bara att glömma. Jag fortsätter att tjata om samma saker den här gången, för oss handlar det om att behålla vår noggrannhet och fokus hela matchen på lördag.

ooo

Team TG toppar division II-tabellen sju poäng före tvåan Friska Viljor. Det återstår fem omgångar av serien för Team TG, och det inkluderar den uppskjutna matchen mot Bergnäset som ännu inte fått något nytt speldatum.