Team Thoren har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för sina partners och vässa kommunikationen ifrån klubben. De förutsättningar som Pandemin har fört med sig under pågående säsong har gjort beslutet att göra en investering för sina partners lätt.  

 ” – Vi ser Score som en nystart för vårt sponsornätverk, det kommer underlätta kommunikationen mot partners och på sikt hoppas vi det ska bli en viktig digital mötesplats som genererar affärer i nätverket.” Säger Tomas Hugsson-Wallgren Klubbchef Team Thorengruppen

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen är på stark frammarsch och arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Team Thoren, som har en ambition att tillhöra toppen i svensk innebandy både på och utanför arenan. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa klubben utveckla sitt kommersiella erbjudande och sin kommunikation. Effekterna av Corona har tydliggjort hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Team Thoren, nu tar initiativ för att göra det.säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna till Never Offside.

Appen kommer att introduceras för partners i samband med ett digitalt möte under vårvintern och därefter sätter arbetet igång för att alla partners skall ha sin information och erbjudanden klara på så kort tid som möjligt. Utöver bättre förutsättningar för partners att göra affärer inom nätverket så får klubben genom appen en ny exklusiv kommunikationskanal och ett nytt administrationsverktyg för partnerevents.

” Vi hoppas att vi under 2021 ska kunna genomföra fysiska event och all hantering kring det kommer ske via Score. Siktet är att använda det i skarpt läge till golftävlingen i juni.” Avslutar Peter Eriksson marknadsansvarig Team Thorengruppen

Kontakter:

Peter Eriksson, Marknadsansvarig Team Thoren peter.eriksson@teamthorengruppen.se

Christer Haglund, VD Never Offside christer.haglund@neveroffside.se

 Om Never Offside

Never offside är ett bolag baserat i Stockholm som erbjuder ett mobilt kommunikationsverktyg, Score, till rättighetsinnehavare, som kan bli dess klubb- eller partner-app. Appens syfte är att öka affärsnyttan samt förbättra och effektivisera kommunikationen mellan rättighetsinnehavaren, partners och supportrar. Never offside sitter i Stockholm och är grundat av personer med bakgrund inom IT och Sporträttighetsbranschen.