Sista anmälningsdag är den 21 februari. Men redan nu står det klart att Team ThorenGruppens fotbollsskola blir en succé.
– Vi har redan 87 anmälda. Det är ett fantastiskt gensvar, säger klubbchefen Tomas Hugosson Wallgren.

I december reste Thorengruppen det nya fotbollstältet på Umeå Energi Arena, där huvudsyftet hela tiden varit att Umeås fotbollsungdomar ska ges bättre möjligheter att förverkliga sina drömmar. Tältet har skapat helt nya förutsättningar för fotbolls-Umeå som får bättre förutsättningar än någonsin på försäsongen och där träningsmatcherna dragit i gång rekordtidigt.

– Alla matcher och träningar spelas också under tak med samma förutsättningar, utan snö, is, regn och blåst och det är fantastiskt. Vi har det som innebandyspelarna nu, säger Team TG FF:s damtränare Jonas Wikström.

För att ge alla fotbollsungdomar, tjejer och killar, födda 2007-09 en chans att få uppleva fotbollstältet så anordnas det en kostnadsfri fotbollsskola på sportlovet, måndagen den 2–4 mars. Gensvaret har varit massivt och redan nu har 87 ungdomar anmält sig till fotbollsskolan.

– Det här är ju en unik chans för många ungdomar att få stifta en första bekantskap med fotbollstältet och det känns grymt kul att fotbollsskolan fått sånt genomslag. Vi vill ju kunna inspirera så många som möjligt med den här fotbollsskolan, säger Team Thorengruppens klubbchef Tomas Hugosson Wallgren.

Det är tränare och huvudinstruktörer från Team TG som kommer att hålla i träningarna på fotbollsskolan som alltså är kostnadsfri och där alla tar med egna skor och benskydd och egen vattenflaska och fotboll.

Anmälan till fotbollsskolan stänger den 21 februari, klicka här för att komma till den.