Vinst med 6-0 i första matchen. Läge för övermod?
Knappast om du frågar tränaren Tomas Hugosson Wallgren.
– Vi gör en bra match senast men siffrorna var missvisande, säger TTG-tränaren.

Just att ”nolla” Salem i kvalsemifinalens första match sände ett eko i innebandy-Sverige om att Team ThorenGruppen gjort en helt perfekt bortamatch nere i Södertälje.

– Rent taktiskt var vi riktigt bra, och snudd på perfekta, det kan jag gå med på. Men 6-0 är otroligt missvisande siffror. Jag tycker att vi är det bättre laget, men det ska vara betydligt jämnare siffror på resultattavlan, säger tränaren Tomas Hugosson Wallgren.

Salems IF var i match ett det bollförande laget medan TTG låg rätt i sina positioner och väntade på kontringar.Och med ledningen 3-0 efter första perioden hade TTG all anledning att fortsätta spela på samma vis.

– Vårt kontringsspel var sylvasst samtidigt som Salem i princip aldrig fick vända spelet på oss eftersom vi hade enkla, säkra lösningar då vi anföll, fortsätter Hugosson Wallgren.

På lördag och ev. söndag förväntar sig TTG:s tränare något annorlunda matchbilder.

– Vi vill göra saker ännu bättre och reparera de misstag vi gjorde i första matchen, samtidigt måste vi vara förberedda på att Salem garanterat kommer göra något annorlunda, de är ett väldigt skickligt lag och jag tycker det är kul att lag vågar vara så annorlunda så högt upp i seriesystemet, de spelar en otroligt kreativ och offensiv innebandy, säger han.

Med andra ord talar mycket för ännu en konstruktiv och välspelad match lagen emellan.
Om du inte kan befinna dig på plats 12:30 kan du som vanligt följa matchen via vår webbsändning på följande länk:

//teamthorengruppen.solidtango.com/live/team-thorengruppen-salems-if-hd–2