Lagkapten Linnea Tiensuu gick verkligen i bräschen mot Timrå.
Med ett äkta hattrick inom loppet av några minuter var hon en stor orsak till 6-0-segern.
– Härlig seger och det känns såklart jättebra med nio poäng av nio möjliga så här långt, säger hon efter matchen. 

6-0 på resultattavlan talar sitt tydliga språk. Men faktum är att det dröjde en halvtimme innan matchens första mål kom.

– Vi startade väl inte speciellt bra. Vi slarvade lite i passningsspelet men jobbade oss in i matchen och kom igång eftersom. Till slut får vi till ett riktigt bra anfallsspel och då flyter det på, säger lagkaptenen Linnea Tiensuu som själv såg till att hitta nätet tre gånger. I minut 38′ kom det första, i minut 40′ det andra och 41′ det tredje – helt otroligt!

– Första målet kom på nick efter en frispark. Det andra var på en lös boll framför mål som jag slängde mig fram och tryckte in. Det tredje var även det på en fast situation men den här gången på hörna, säger hon.

Tränaren Therese Kapstad var smått lyrisk över det huvudspel som hon visade upp och beskrev det som att hon knappt sett någon nicka så hårt och distinkt som Tiensuu.

– Haha, det vet jag väl inte om jag håller med om men den här matchen fick jag verkligen till nickarna i alla fall, skrattar Tiensuu.

I och med segern har Team TG fått en flygande start på serien med nio poäng av nio möjliga.

– Det får vi såklart vara nöjda med. Det är bara att fortsätta bygga vidare på det här och jobba hårt, säger hon.

I nästa omgång väntar Alvik på hemmaplan vilket blir en speciell match för Team TG:s kapten.

– Ja, det är ju min gamla klubb som kommer hit. Det är några år sedan jag spelade där så en hel del spelare har hunnits bytas ut och jag har inte lika bra koll som tidigare. Men det är ett lag som alltid krigar in i det sista, så det kommer garanterat att bli en fysisk match, konstaterar hon.

Övriga målskyttar i matchen var Parva Zarassi (2) och Frida Strandberg (1).