Det står nu klart att Timothy McNeil fortsätter karriären i seriekonkurrenten Carlstad United. 28-åringen med Sandviks IK som moderklubb har varit med på hela resan från att Tegs SK blev Team TG FF. Timmy har på 100 tävlingsmatcher 57 fullträffar i TTG-tröjan.

Timothy McNeil kommer ifrån ett 2018 där en efterhängsen skada störde under stora delar utav säsongen. Han kunde dock på 16 matcher göra 10 mål under spelåret. Nu står det alltså klart att McNeil kommande säsong flyttar till Värmland och seriekollegan Carlstad United. En klubb där en annan Umeåbekanting numera återfinns, Alexis Bbakka med 11 seriemål i UFC-tröjan 2018 kan mycketväl utgöra anfallspar till McNeil kommande säsong.

Avslutningsvis som är det tråkigt att Timmy väljer att lämna oss. Men detta är en spelare som varit med på hela resan från Division 2 och därför passar vi på att önska dig all lycka framöver samt tackar Timothy McNeil för fyra säsonger i TTG-tröjan, där det alltså blev 100 tävlingsmatcher och 57 mål på dessa.