Hon åkte på en knäskada i slutet av förra säsongen och rehabtränar fortfarande. Efter sommaruppehållet blir Tove Norin ny målvaktstränare för Team TG FF:s Elitettanlag. 

Tove Norin landade i Team TG 2020 efter två säsonger i Umeå IK. Tove åkte dock på en knäskada i fjol och kunde därför inte följa med Team TG upp till Elitettan som spelare. Men nu återvänder hon till laget då hon efter sommaruppehållet blir ny målvaktstränare och tar över efter John Carlsson, som ska flytta till Sundsvall.

– Det känns jätteroligt. Det är ärofyllt att få frågan och kul att kunna vara en del av laget även om jag är skadad, säger Tove som kommer att ha sin företrädare John som mentor.

– Det känns som en otrolig trygghet så det inte blir alltför stor skillnad när jag kommer in mitt under säsongen, säger Tove som nu ser fram emot att få hjälpa och bidra till målvaktsduon Jasmin Mannelqvist och Emilia Anderssons fortsatta utveckling.

Tove har dock inte lagt spelarkarriären på hyllan utan ambitionen är att komma tillbaka.
– Ja, men det var en ganska komplex skada så det får ta den tid det tar.

På lördag spelar Team TG sin sista match på vårsäsongen och därefter lämnar försvararen Amanda Westman laget. Amanda, som gjort fyra säsonger med Team TG, är klar med sin utbildning och har fått jobb i hemstaden Sundsvall.

Team TG FF tackar Amanda och John för deras insatser i föreningen och önskar stort lycka till i framtiden.