Det blev en oavgjord, en vinst och även en förlust i Arnes Bil Cup. Detta betydde en andraplats i gruppen efter cupvärden Notvikens IK.

Efter kryss och 1-1 i första matchen mot norska Grand Bodö 2, målskytt för TTG-damerna Karolina Rinnau Widding(gjorde tre av fyra TTG-mål under cupen).

I den andra matchen mot Lira BK, så Rinnau Widding tidigt gör 1-0. Och när sedan Saga Hägglund i den andra gjorde 2-0 så var nödvändiga poängen säkrade. Och en grupp final mot Notvikens IK väntade.

I gruppspelsavslutningen så öppnar cupvärdarna målskyttet, innan Karro med sitt tredje cup-mål kunde kvittera efter halvtimmen. Men för att damlaget skulle ta sig till finalen så krävdes ett segermål. I den andra så chansar damerna på att få till ett segermål. Men det var istället Notviken och Emma Nilsson som skulle få sista ordet med sitt 2-1-mål.

En bra insats under helgen av samtliga i damlaget. Tjejerna jobbade och slet matcherna igenom och avslutade cupen med kort om spelare, vilket gjorde att orken tog ut sin rätt. Men betyget under helgen i Luleå måste ändå bli klart godkänt. Arnes Bil Cup 2019 kunde sedan Grand Bodö 1 vinna finalen mot Notvikens IK med 3-1.