Team ThorenGruppens innebandydamer har SSL som sitt långsiktiga mål i sin nysatsning efter division I-degraderingen.
I division II-spelet är Ersboda SK största hindret och i morgon vankas det seriefinal på Ersängshallen.
– Äntligen dags för en av årets roligaste matcher, säger TTG:s assisterande tränare Sandra Linder.

Thoren-damerna och Ersboda har var för sig öst på hysteriskt i division II-spelet så här långt och tillsammans producerat inte mindre än 137 (!) mål där ThorenGruppen snittat smått overkliga 15,2 gjorda mål i snitt per match på sina fem serieframträdanden. I förra hemmamöten vann TTG-damerna med brutala 29-2 mot Obbola IK.
Ersboda har snittat 10,6 gjorda mål per match, men har en match mer spelat än Thoren-damerna.
Bägge lagen är nnu obesegrade och det enda vi på förhand kan veta är att något av lagen kommer att åka på säsongens första poängförlust.
Det är med andra ord redan nu en tydlig utkristallisering mellan vilka två lag som kommer göra upp om seriesegern och en kvalplats till division I norra till våren.
– Fokus kommer ligga på att vinna kampen runt målen. Är vi starka där kommer vi att gå vinnande ur denna kamp, säger Linder som kan blicka tilbaka på en bra träningsvecka.
– Veckan har sett oerhört bra ut, revanschlusten sedan finalförlsuetn i Scandic Cup är stor hos samtliga spelare. Vi är också medvetna om matchens betydelse i förlängningen och det gäller att vågar och vill i sådana här matcher.

Seriefinalen mot Ersboda spelas lördag 21 november, kl.11.30 på Ersängshallen.