Årets TTG-dag gick under söndagen av stapel. Och vi skulle bjudas på en underhållande match, där TTG-damerna tillslut kunde vinna med 7-3 efter inte mindre än fem mål signerat Therese Kapstad!

Det började inget vidare… underläge med 0-3 efter ett äkta hattrick ifrån Själevads Moa Våglund. MEN.. med minuter kvar innan halvtid så skulle matchens förgrundsfigur kliva in i handlingen, och detta med besked. Tre snabba signerat Therese Kapstad och vips så hade vi 3-3 med oss in i halvtid. Två hattrick i en halvlek är det man sällan bevittnar MEN.. Kapten var långt ifrån färdig där.

Själevads Moa Våglund(tv) och Therese Kapstad.

Direkt i inledningen på den andra så serverar ”Kapen” den vindsnabba Moa Sjöström och vändningen var ett faktum till 4-3. Efter detta så trummar hemmalaget på och efter ytterligare två mål ifrån Kapstad (totalt fem stycken!) samt ett andra ifrån Moa Sjöström, så skrevs slutresultatet till hela 7-3.

En stark insats där TTG-damerna verkligen visar prov på en fatastisk lagmoral.

För TTG-herrarna blev inte utfallet desamma som för damerna. Mot ett för dagen mycket bra Sollentuna FK, så hade laget förtvivlat svårt att skapa farligheter offensivt. Och gör man inga mål så brukar det inte heller bli några poäng, så ej heller denna dag. För efter knappa timmen så kan en genomgående i matchen, Uchenna Ike hålla sig framme på en retur och trycka in segermålet, matchens enda således till 0-1.

Vi tackar publiken som kom på TTG-dagen och passar samtidigt på att tacka MSK killar för hjälpen, samt även till Teg Södra Umeå F09 VIT för hjälpen under matcherna. TACK!

Team TG FF vs Själevads IK 7-3 (3-3)

Målen: TTG: 5x Therese Kapstad & 2x Moa Sjöström. SIK: 3x Moa Våglund.

Team TG FF vs Sollentuna FK 0-1 (0-0)

Mål: Uchenna Ike