En lurig match på förhand samt ett damlaget där vi inte visste riktigt var status låg. Men det skulle visa sig väldigt fort att inga farhågor låg framför oss. I paus ledning med 2-0 efter mål från TTG-kapten Amanda Westman och Moa Sjöström. – Vi gör en fantastiskt fin insats, samtliga tjejer visar verkligen karaktär, jag är stolt, säger TTG-tänaren Tobias Moberg.

Efter en svag insats mot IFK Östersund (Förlust med 1-3) så hade damlaget mycket att fundera på. Men med en målvakt i världsklass i form av Maja Bjuggstam, som i sin comeback spred det lugn som försvaret behövde. Det faller två mål och det första får vår eminetna TTG-kapten, Amanda Westman. Ett mål till skulle seden falla precis innan halvtid, denna gång är det Moa Sjöström, som löper igenom och enkelt kan sätta tvåan.

Tyra stänger butiken

I den andra så bevakar TTG-damerna händelserna på ett effektivt sätt . Och ett 3-0-mål ifrån Tyra Norman gör att matchen känns stängd. Men ett reduceringsmål kommer efter en slutforcering ifrån gästerna. Men rättvist och seger tillslut med 3-1. Matchens TTG-spelare: Frida Jonsson

UIK-kollen: FRIDA JONSSON: Så länge Frida var på planen så var hon också TTG´s främsta vapen. En löp villig tjej som inte tar många felsteg på en fotbollsplan, planens främsta spelare så länge hon var på plan.

ZABIBU NDUVIMANA: En offensiv spelare som idag hade svårt med den spelbild som var under matchen. Hon gillar att leta ”lediga!” ytor att jobba på. Är målfarlig och hade ett par lägen i första. Men hade i övrigt en ur hennes sett att se matchen tufft. MEN.. En kvalitetsspelare utan tvekan!

Team TG FF vs Selånger FK 3-1 (2-0)

TTG-Målen: Amanda Westman, Moa Sjöström & Tyra Norman