Det var inte mycket som gick TTG-lagens vägen underhelgen som var. efter 0-4 mot Umedalens IF och 0-3 mot Gefle IF så kammade båda lagen noll under helgen. -Surt vi börjar matchen match och har bud på mål framåt, sedan så tappar vi konceptet helt, konstaterar TTG-tränaren Therese Kapstad.

Det började bra för TTG-damerna i Ume-derbyt mot Umedalens IF, laget hade revansch att kräva efter det sura 0-1-förlust lagen emellan tidigare på säsongen. Laget låt på inledningsvis för ett ledningsmål och det var nära vid några tillfällen. Därför kom ledningsmålet ifrån gästernas Hanna Sandström som en kalldusch. Ett resultart som skulle stå sig till pausvilan. I den andra så kommer hemmalaget inte alls upp i samma nivå som den första, utan det är gästerna som tar över allt mer av spelet. 2-0-målet som skall visa sig bli matchavgörande kommer efter en hörna. Efter detta så klara inte TTG-damerna av att få till en forcering, utan UIF rinner ifrån i målprotokollet till en tillslut komfortabel 4-0 seger. En bra första, betydligt sämre andra så sammanfattar vi lite kort fredagens insats.

För TTG-herrarna väntade en riktig sexpoängsmatch mot Gefle IF, som kom till match med sex raka utan vinst (blott en poäng inspelad på dessa matcher). Med Adam Chennoufi tillbaka i startelvan så var optimismen stor hos hemmalaget in till matchen. MEN.. En herre vid namn Isac Rojas skulle tämligen omgående stopp för dessa förhoppningar!

Det han bara dröja knappa tre minuter innan nyss nämnda Isac Rojas skulle presentera sig. Med ett välplacerat avslut från distans så så hade gästerna ifrån Gästrikland fått en smakstart på matchen och 0-1. Och än värre skulle det bli för ett hemmalag som famlade i mörker stora delar utav matchen. Detta skulle gästerna inte vara sena att utnyttja, 0-2 i paus och förhoppningen om poäng såg inte s ljusa ut. Att sägas bör även att gästerna med Rojas som härförare stod för en mycket bra insats över 90 minuter. Även TTG-herrarna skulle gå såväl mål som poänglösa och sista ordet fick just Isac Rojas. Med sitt andra ord efter en snabb omställning så kunde han spika slutresultatet till 0-3.

Blytung helg således för våra lag, nu gäller det att ladda om och studsa tillbaka.