Team TG har nu gjort klart med sitt nionde nyförvärv.
Från Sirius och Superettan ansluter den målfarlige anfallaren Jonathan Lundbäck.
– Det här blir en spännande utmaning, konstaterar 22-åringen.

Team ThorenGruppen har verkligen rustat upp inför det kommande division I-äventyret.
Under förra veckan provtränade Sirius-anfallaren Jonathan Lundbäck med laget och nu står det klart att han kommer att spela i Team TG:s färger nästa säsong.
– Det har gått fort, och det var inte vad jag hade väntat mig för en månad sen. Men nu när chansen dök upp att få spela i Team TG så känns det bara kul. Det här blir en spännande utmaning, säger Lundbäck.
Sirius värvade Lundbäck från IFK Östersund där han med sin längd (192 cm) och sitt fina djupledsspel firade stora triumfer i division III och II.
Två år i rad blev han skyttekung med 23 mål per säsong.
I Sirius blev dock konkurrensen stentuff i form av bland annat Stefan Silva och Moses Ogbu som nu båda spelat till sig allsvenska kontrakt i GIF Sundsvall respektive Jönköping Södra.
Speltiden blev därför sporadisk och han blev till slut utlånad till Sandviken.
– Säsongen var upp och ner för min del och det kunde gå långa stunder utan att jag spelade alls. Nu hoppas jag få spela så mycket matcher som möjligt och hitta tillbaka till målform och bidra med poäng till laget, det är inte så mycket krånligare än så, säger han.
André Ghanbari säger sig nu vara färdig med sitt lagbygge och han är mycket nöjd över att just Jonathan Lundbäck blev den sista pusselbiten.
– Jag är väldigt glad över att Jonathan ansluter och dessutom är det såklart skönt att lagbygget är färdigt nu. Som person kommer Jonathan passa in perfekt i vår grupp och hans spetsegenskaper som spelare passar också bra in i den fotboll vi vill spela, säger Ghanbari.