Team ThorenGruppens värvningståg rullar vidare.
I går presenterades Jonathan Wiberg.
Och idag blev den välmeriterade ”yttern” Johan Larsson klar för TTG.
– Jag vill bidra och elda på elden som är Team ThorenGruppen, säger han.

Johan Larsson är ett mycket välkänt namn i fotbolls-Umeå efter sina fina säsonger i Umeå FC. I såväl division I som i Superettan har han med sin snabbhet och sina offensiva egenskaper varit ett konstant hot framåt.
Men efter en längre period av skadebekymmer tröt motivationen och det senaste året blev ett ”mellanår” med en handfull matcher för Sandviks IK.
– Det blev ett lugnare år där jag på allvar fick vila upp kroppen, jobba lite mer och vara mer med familjen. Jag fortsatte med min rehab och märkte eftersom att smärtan började släppa, säger han.
Utan smärtan blev fotbollen rolig igen och motivationen var tillbaka som ett brev på posten.
– Smärtan började släppa och det blev enkelt att spela fotboll igen. Jag kände också ett ökat sug efter en högre och mer kravfull nivå. Det är faktiskt svårt när man varit där uppe att gå ner i krav, man är van vid en viss nivå, säger Larsson.
Beslutet att vilja satsa igen växte sakta men säkert fram. Han fick också stor support från nära och kära, inte minst sin sambo, att ge nysatsningen en chans.
– Utan den supporten hade det här aldrig varit aktuellt, fastslår Larsson.
För Team TG är det såklart värt sin vikt i guld att få in en spelare av Johan Larssons kaliber. Såväl på som vid sidan av planen vet den hårfagre liraren vad som gäller för att nå framgång på den här nivån. Larsson är också en ”poängspelare” som gillar att kliva fram när det hettar till.
– Jag tänker komma med rätt inställning varje träning och varje match. Jag hoppas också kunna bidra med rutin, och att kunna elda på den elden som är Team ThorenGruppen. Det är ett fantastiskt gäng jag kommit till och det känns väldigt stimulerande med Andrés (Ghanbari) tankar om fotboll, säger Larsson.
Och Ghanbari är i sin tur förstås mycket nöjd med detta tillskott.
– Johan är ännu en lokal förmåga som har valt att ge fotbollen en ärlig chans igen och vi välkomnar det med öppna armar. Han är en ”gamechanger” med sina offensiva egenskaper. Han är också en smart spelare som med sina analyser kommer bidra både på planen och i omklädningsrummet, säger Ghanbari.