Det blev en ny förlust under påskdagen, lagets tredje raka nederlag efter 1-3 hemma på Umeå Energi Arena mot nykomlingen IF Sylvia.

Det var gästerna från Östergötland, nykomlingar och tillbaka i div.1 efter två säsonger i tvåan som började matchen klart bäst. Redan halvvägs in i halvleken så hade också Antonios Abdul Ahad och Daniel Andersson sett till att det stod 0-2 .

Äntligen kom målet

I den 28é matchminuten så kom äntligen det första seriemålet i året. Detta efter att Erik Granat först träffat stolpen, på returen kunde Sebastian Friman sedan trycka in reduceringen. Men det skulle sedan visa sig bli det enda målet för hemmalaget. För tilltrotts för en fin inledning på den andra halvleken, så skulle dom där riktigt heta lägena till kvittering utebli. Och istället så kunde i slutminuterna inhopparen Niklas Söderberg sätta slutresultatet 1-3.

Nu gäller det att ladda om för en viktig match nere i Örebro på söndag mot Rynninge IK. Matchen sänds live på ETTANPLAY och länken till sändningen hittar ni här