Han kom till Team TG FF inför säsongen 2017 och gjorde stort intryck likväl på som utanför planen. Nu plockar Fredrik Wennebro ner skorna från hyllan och ansluter till laget efter sommaruppehållet, och det är ett välkommet tillskott som ansluter.– Wenne är proffsig och en riktigt bra kille. Han uppfyller många av de kriterier vi eftersöker, utöver den rollen han har på plan så är det en rutinerad spelare som kan nivån och kan hjälpa andra att nå upp till den också. Sedan är det en Umeå kille men en historia i klubben och som inte behöver tid att komma in i staden eller laget,- säger Andre Ghanbari.

27-åringen med IFK Umeå som moderklubb är en kreativ och hårt jobbade mittfältare. Efter säsongen 2017 väntade ett tvåårigt äventyr tillsammans med familjen i Spanien. –Det var skönt att komma iväg med familjen och jag tror också att jag behövde det, säger Fredrik Wennebro.

Skadedrabbad tid innan TTG

Fredrik Wennebro kom till Team TG från Umeå FC efter en skadedrabbad period i karriären. Och säsongen i TTG blev ett lyft där han också fick vara skadefri. –Mycket skönt att få vara hel igen vilket betyder mycket  för den satsning jag gör nu, säger Wennebro.

Nu handlar det om att komma i form och hitta flytet och tajmingen med bollen.- Wenne är han en av de skickligaste spelare vi haft i laget så även om han inte är i sin livs form så kommer han kunna bidra direkt och med tiden bli en viktig spelare då vi skrivit ett avtal som även sträcker sig över nästa år, säger TTG-tränaren Andre Ghanbari.

 Det är med stor glädje som vi idag åter hälsar Fredrik Wennebro varmt välkommen tillbaka till Team TG FF och återkomsten i TTG-tröjan väntas under lördagen i DM-match på bortaplan mot Norsjö IF.