Herrlaget tog resan till Bjurfors idrottsplats för DM-match mot div 5-laget IFK Bjurfors. En klar 7-0-seger 2×45 minuter senare så kunde en belåten Benjamin Kinnunen Nassiri konstatera att det var en ganska behaglig dag på jobbet under lördagen. – Vi får håll på dom tidigt och kan resterande del utav matchen kontrollera matchbilden, utan att direkt behöva förta oss, säger TTG-tränaren.

Det var en annorlunda match, på en naturgräsmatta inte fullt så stor och rak som laget vanligtvis är just vana med. Men tre gång Mattias Lidberg och ett straffmål (på andra försöket) ifrån Adam Chennoufi således pausledning med 4-0. I den andra så tilltog vindarna på Bjurfors idrottsplats och spelet blev en aningen sämre rent kvalitetsmässigt. Dock så kan i tur och ordning trion Stefan Lindmark(straffmål), Jonathan Lundbäck och Patrik Pettersen(debuterande i TTG-tröjan) utöka ledning till slutresultatet 7-0.

En trevligt upplevelse och vi tackar IFK Bjurfors för besöket och önskar stort lycka till resterande del utav årets seriespel.