Inför höstsäsongen så väljer André Ghanbari och TTG att förstärka truppen. Det står klart idag att Stefan Lindmark som nyligen bröt sitt kontrakt med IK Brage ansluter omgående och kontraktet är skrivet på 1.5 år. -Är väldigt nöjd med att få in Stefan redan nu och över nästa år. Han har egenskaper som vi har sökt efter och känt att vi saknat, det ska bli kul att se honom i vår miljö och hjälpa honom växa ytterligare, konstaterar Ghanbari.

Idag fredag har Team Thorengruppens herrlag skrivit kontakt med Stefan Lindmark som sträcker ut 2018. 22-åringen Stefan Lindmark som har erfarenhet ifrån spel i såväl superettan som div 1 och ansluter till oss ifrån seriekollegan IK Brage. – jag behövde komma till en ny miljö och ville även spela matcher, efter diskussion med André så var detta den bästa lösningen för mig, säger Lindmark.

Även huvudtränaren André Ghanbari är nöjd med sitt senaste tillskott i laget. Den centrala mittfältaren är spelaren som laget sökt under säsongen, och nu har sökandet gett resultat. – Stefan har den profilen vi söker hos nyförvärv i dagsläget. Förutom att han har de egenskaper på plan som vi letat efter så har han trots sin unga ålder (22 år) erfarenhet från spel högre upp i seriesystemet och dessutom drivkraften att fortsätta utvecklas, säger Ghanbari.

Vi hälsar Stefan välkommen till Team TG FF!