Han har varit jagad av två andra SSL-klubbar efter säsongen.
Nu står det klart att speedige backen Rasmus Andersson blir Team ThorenGruppen trogen två år till.
– Laget är ett riktigt gött gäng och klubben är en trygg miljö för mig att fortsätta utvecklas i, säger han.
Rasmus Andersson kom till ThorenGruppen SK efter sina tre år på Riksinnebandygymnasiet. Förra säsongen var med andra ord hans första i klubben och då fick han vara med och spela upp laget i SSL. Väl i SSL har vi nyss avslutat en äventyrlig säsong där TTG till slut, efter viss dramatik, lyckades säkra nytt kontrakt i världens bästa liga.

– Det har varit en väldigt lyckad säsong. Vi hade målet att hålla oss kvar i SSL och trots att många utifrån bottentippade oss så hade vi i laget alltid tron på oss själva att vi skulle klara det, säger Rasmus Andersson och fortsätter:

– För min egen del tycker jag att det har varit en rätt så bra säsong. Känner att jag har tagit ytterligare steg i min utveckling sedan förra säsongen och tagit för mig mer och mer på planen än tidigare. Men det finns alltid mer att hämta!

Rasmus Andersson ser nu såklart fram emot det erkänt tuffa år två i SSL. Nu vet laget vad som gäller redan från start.
– Jag hoppas att vi kan fortsätta bygga vidare på det sättet som vi avslutade den här säsongen. Tycker att vi kom ihop mer som lag och litade mer på varandra vilket blir otroligt viktigt att ta med oss. Sedan är det självklart att ett slutspel hade varit kul att nå, säger han.
Inför nästa säsong var Rasmus free agent och det har gjort att bland annat IBK Dalen och Växjö ryckt i honom. Men valet blev till slut att stanna kvar i Team ThorenGruppen SK.
– Jag känner att det är ett riktigt gött gäng och en trygg miljö att fortsätta utvecklas i. Att få mycket förtroende känns också viktigt för mig. Det ska bli riktigt spännande att se vad vi kan uträtta kommande säsong!
Sportchef Janne Lundquist är mycket belåten över signeringen.
– Otroligt viktigt för oss att få behålla en så talangfull spelare som Rasmus som flera andra klubbar har velat ha. Det är också ett tecken och bevis på att vår verksamhet håller – att unga, lovande spelare väljer oss som plats att fortsätta utvecklas i. Det finns egentligen ingen gräns för hur bra Rasmus kan bli och vi ser alla fram emot att få se honom i vår tröja två år till, säger Lundquist.