Team ThorenGruppens fotbollsherrar har gjort sitt första nyförvärv inför nästa års division I-äventyr.
– Det här ska bli väldigt roligt, säger Jonatan Wiberg.

Det första nyförvärvet blev alltså den pojklandslagsmeriterade anfallaren Jonatan Wiberg. Förra säsongen testade han vingarna genom att flytta till Norrköping och spela för IF Sylvia. Men sejouren där blev bara ettårig och nu vänder han åter till Umeå för spel med Team ThorenGruppen FF.
– Det känns väldigt roligt, det intrycket jag fått av laget på bara en vecka är mer positivt än jag kunde ana, säger han.
Wiberg, som är fostrad i Täfteå IK, tillhörde tidigare Umeå FC och hans val stod mellan att återvända till UFC eller testa något nytt i TTG. Mötet med tränaren André Ghanbari fällde till sist avgörandet för ny klubb.
– Han verkar vara en väldigt bra tränare och han la fram en bra plan för vad han ville med mig och vad han ville med laget. Efter det kändes det bra och det känns som att jag har valt det optimala alternativet för mig och min utveckling, säger Wiberg, som är positiv inför det stundande äventyret i division I.
– Det blir min första riktiga säsong i ettan och det känns bra. Truppen från ifjol är intakt till stora delar och det känns positivt, säger han.