Efter över ett års frånvaro fick Jonatan Wiberg äntligen spela fotboll igen. 
Resultatet? Vidare i DM och målskytt direkt! 
– Jag har nog aldrig varit så glad på en fotbollsplan, säger han. 

Gårdagens DM-kvartsfinal slutade med 2-0 seger mot IFK Umeå. Avancemanget till semifinal var givetvis viktigt, men matchens stora snackis var ändå nyförvärvet Jonatan Wibergs comeback på fotbollsplanen.
Efter en minst sagt efterhängsen skada, som hållit honom borta i drygt 1,5 år, fick han äntligen känna på hetluften igen.

– Det kändes såklart väldigt bra och jag har nog aldrig varit så glad över att få vara på planen. Jag känner någonstans att jag utvecklats trots ett års frånvaro, känner mig starkare mentalt och har kört en hel del styrketräning, säger Wiberg, som har en tydlig plan för sin fortsätta väg tillbaka.

– Upplägget från nu blir att försöka köra på för fullt från och med nästa vecka med observans för hur kroppen känner sig efter varje pass. Jag har tur som har en tränare med förståelse för det jag ”gått igenom” då han själv var skadad en del som spelare, säger Wiberg.

Efter att Daniel Larsson gett Team TG ledningen betydde Wibergs mål 2-0 i matchen vilket också fastställde slutresultatet.

– Målet var en förlösande känsla vilket säkert märktes på mig då bollen gick in. Men jag skulle säga att jag tillsammans med Markus Forsmark och Martin Bjuggstam gjorde målet då deras förarbete var grymt, även om det var jag som till sist la in bollen på Forsmarks inspel, berömmer han.

Mer fotboll med Team TG FF kan ni se redan på söndag då BK Forward kommer på besök klockan 13.30 på Umeå Energi Arena.