ThorenGruppens damer jagar fler segrar.
Lösningen på problemet kan vara Sandra Johansson d.y.
TTG-backen testas som forward i söndagens bortamöte mot Notviken.
– Det är bara att köra på, säger 22-åringen.

Gimonäs-fostrade Johansson, den ena av två Sandra Johansson i TTG-truppen, toppar tillsammans med en annan Sandra (Linder) lagets interna poängliga med sina nio poäng, fördelade på tre mål och sex målgivande passningar.
Detta från en backposition.
När ThorenGruppens damer alltjämt jagar fler segrar är en lösning att flytta upp Johansson i en offensiv position.
– Jag har alltid spelat back, men i veckan har jag fått köra forward och det har gått riktigt bra, konstaterar hon.
3-5-förlusten senast mot IKSU Ungdom sved förstås för TTG-damerna, särskilt med tanke på att Sandra Johansson just inför den här säsongen lämnade föreningen för just ThorenGruppen.
– Vi var med bra i matchen och kändes betydligt hetare än tidigare, synd att vi inte kunde lugga de på poäng.
Hon ångar inte sitt klubbyte.
– Nej, inte det minsta. Jag behövde en nytändning och nya utmaningar och jag trivs verkligen jättebra i föreningen och laget, säger Johansson.
Söndagens bortamöte mot Notviken är – precis som för herrlaget – ett streckdrama som måste falla väl ut.
Luleålaget är en poäng före TTG efter nio spelade matcher och avståndet upp till tabellåttan Älvsjö AIK är i dagsläget fyra poäng.
Det gäller att kliva på segertåget för att få lugn och ro i utvecklingsarbetet med att etablera ThorenGruppens damer i division I-spelet.
– Det är lite blandade känslor, vi behöver förstås vinna fler matcher, men vi är nykomlingar och nivån är högre. Kanske blev vi lite chockade  6-2-segern mot Strömsbro i serieupptakten. De kvalade till SSL i fjol och vi växte oss för stora, berättar Johansson som nu hoppas bidra i Notviken-mötet i sin nya roll och det tillsammans med Sandra Linder och lillasysterna Helena Johansson i samma kedja.
– Vi har spelat ihop i veckan och haft bra träningar, det känns som vi är på gång.