Team ThorenGruppens innebandydamer gör en långtidssatsning mot Svenska Superligan.
I den jakten blir Sara Wilhelmsson, 25, en viktig hörnsten.
Den före detta Iksu-backen kommer otvivelaktigt bli division II-innebandyns mest meriterade spelare den här säsongen.
– Det ska bli enormt spännade och jag ska försöka bidra med min rutin och mina erfarenheter, säger TTG-backen.

Thoren-damerna hade ett tufft fjolår i norrettan förra säsongen och mäktade endast med tre segrar på 20 matcher och degraderingen till division II blev ett faktum.
Men sportchefen Niklas Ekblom såg tidigt en potential att skapa något av spelarmaterialet och efter en tuff sommar är nu TTG-damerna redo.
10 oktober startar division II-spelet.
Nu gör laget och klubben en jättesatsning bland annat genom ett unikt och spännande samarbete med GUIF (Gimonäs UIF), vilket lockade Wilhelmsson efter sju Iksu-säsonger i SSL att skriva på för ThorenGruppen.
– Det var definitivt en av anledningarna som lockade. En annan var också att testa något nytt och även om jag kliver nedåt i divisionerna så är det inte för att jag på något sett ska varva ner. Jag tycker fortfarande innebandy är roligt och jag är fortfarande ung, säger Wilhelmsson som under Iksu-tiden hann med att kvittera ut ett SM-guld (2012) och fyra europacup-guld.
Nu får hon byta spela i högsta ligan och tighta tillställningar mot storheter som KAIS Mora och Rönnby mot Kågedalen och Gullänget-Kroksta.
Hon inser att hon får en viktig roll efter sina år SSL-miljö.
– Ja, så är det och det känns enbart inspirerande, det är ju också en ovan roll för mig där jag kanske fick stå lite i bakgrunden bakom alla duktiga landslagsspelare vi hade i Iksu, säger Wilhelmsson.