Team ThorenGruppens innebandyherrar bygger vidare.
Ytterligare en viktig pusselbit är klar i det framtida lagbygget.
Jakob Arvidsson, 26, har tecknat på ett tre-årskontrakt med TTG.
– Det känns jättebra att klubben visar att det tror på mig och intresset var ömsesidigt, säger han.
SSL-jagande ThorenGruppen har nu lyckats ”säkra” inte mindre än tre viktiga kontraktsförlängningar sista veckan.
Utöver påskrifter från Erik Ställ (3 år) och Niklas Fransson (1 år) tecknade idag TTG-forwarden Jakob Arvidsson på ett avtal de tre kommande åren.
Det innebär att ThorenGruppen har det väl förspänt i sitt truppbyge inför nästa säsong med inte mindre än 15 (!) kontrakterade spelare.
– Jag känner starkt för föreningen och de skapar bra förutsättningar för att vi ska lyckas och det är klart det värmer att klubben ville att jag skulle skriva på för tre år, det visar att de tror på mig och det vi gör, säger Arvidsson.
Den avige passningsskicklige forwarden har den här säsongen på 16 matcher svarat för 21 poäng, fördelade på nio mål och 12 målgivande passningar i allsvenskan. Totalt har han på 81 allsvenska matcher svarat för sammanlagt 109 poäng med 46 mål och 63 målgivande passningar på sitt konto.
Arvidsson med sju säsonger bakom sig är en viktig kulturbärare i föreningen och debuterade redan när laget huserade i division IV säsongen 2006/2007. Bortsett från två utlåningssäsonger har Arvidsson varit ThorenGruppen trogen.
– Jacke har varit med längst i klubben av dagens befintliga spelartrupp och det känns oerhört glädjande att Jacke vill fortsätta vara en del av vår satsning. Han är en spelare som ständigt utvecklas och han bryter mönster och kan göra oväntade saker på planen, säger sportkommitténs Janne Lundkvist.