En match kvar innan VM-uppehållet.
Team ThorenGruppen vill gå till matchvila med en ny seger i bagaget.
– Det blir bara bättre och bättre för varje vecka och vi göra mer och mer rätt, konstaterar TTG-basen Thomas Hugosson-Wallgren.

Senast lotsade han laget till en skön och nödvändig 3-1-seger i norrlandsderbyt mot Wibax Piteå.
På söndag eftermiddag väntar en ny spännande måste-match där det i mångt och mycket handlar om hårt och uppoffrande arbete om det ska bli tre nya pinnar att addera till vinstkolumnen i den allsvenska innebandytabellen.
TTG-tränaren lyfter också fram denna aspekt som högsta prioritet där uppoffrande spelare som bland annat Johan Bergstrand, Daniel ”Dillen” Jernberg och Jesper Fransson blir viktiga.
– Det är killar som täcker skott, backcheckar och sliter hårt, säger han.
Sandvikens AIK, nykomlingar med en nionde plats i allsvenskan i fjol, har inför det här året kryddat laget med Umeå-bekantingarna Jacob Lundmark (f.d Umeå City IBK) och ex-Thoren-forwarden Wiktor Johannesson.
– Det är ett lag jag har stor respekt för. I fjol spelade de riktigt tight och gick på kontringar och jag tror att matchen kommer att handla om två lag som måste hålla sig till sin plan. Men jag har upplevt en starkt tro på det vi gör och har gjort de senaste veckorna och att vi tillämpar grunderna i vårt spel, säger Hugosson-Wallgren inför söndagsmötet.
TTG kommer till spel med i stort sett ordinarie lag där endast Peter Larsson (rygg) och Jakob Arvidsson (ljumske) saknas. Det finns också ett frågetecken för Mats Jonsson som kämpar på med ömmande häl.

Matchen spelas söndag, kl.16.30 på Exel Arena.
Kan du inte se matchen live ser du den via vår webbsändning; //teamthorengruppen.solidtango.com/