Andreas Carlbom spelade fyra matcher för Team ThorenGruppen i säsongsinledningen.
Nu är 32-åringen tillbaka de två kommande hemmamatcherna.
– Vi har haft mycket skador och sjukdomar och vi är tacksamma att Calle ställer upp, säger tränaren Thomas Hugosson-Wallgren inför kvällens match.

Carlbom la de slitna innebandyskorna på hyllan i våras, men gjorde fyra matcher för TTG i säsongsupptakten och svarade för tio poäng, fördelade på åtta mål och två målgivande framspelningar.
I kvällens norrlandsderby mot Wibax Piteå går Carlbom in med Jesper Fransson och Mats Jonsson. Tre aviga rightare i samma konstellation är en spännande lösning.
– Calle spelar även hemmamötet mot Sandviken den 30 november, avslöjar Hugosson-Wallgren som får avvara ljumskskadade Jakob Arvidsson i afton.
Hugosson-Wallgren vet att snaran dragits åt rejält och att tabelläget är prekärt.
– Piteå är ett defensivt starkt lag. De spelar en bra defensiv och har pigga spelvändningar som vi får se upp med. Målvakten är stor och trygg i kassen och en nyckel blir att få in trafik framför honom. Under veckan har vi pratat en del försvarsspel men framförallt att inte bli naiva i vår offensiv något som jag hoppas ska ge resultat i kvällens superviktiga streckmatch.

Här är TTG:s formationer i kvällens match:
Målvakter: Niklas Ivarsson (Erik Ställ)
Förstafemman: Victor Öberg, Emil Johansson – Fredrik Ottosson, Peter Reinholdt, Fredrik Edholm.
Andrafemman: Mikael Eriksson, Jesper Berglund – Jesper Fransson, Mats Jonsson, Andreas Carlbom.
Tredjefemman: Andreas Holmgren, Johan Alm – Johan Bergstrand, Peder Bodén, Daniel Jernberg.
Ersättare: Mattias Hedlund, Peder Viklund.