Just innan transferfönstret stängdes natten mot söndag slog Team ThorenGruppen med en värvningsbomb.
KAIS Mora-forwarden Max Wahlgren, 23, lånas in resten av säsongen.
– Fantastiskt att vi lyckades lösa det här, nu får vi in en obekväm och poängproducerande högerforward i truppen, konstaterade TTG-sportchefen Peter Sjöström.

SSL-forwarden har den här säsongen gjort 28 poäng, fördelade på 10 mål och 18 målgivande passningar och leder Moras interna poängliga. Wahlgren, som gick Riksinnebandygymnasiet i Umeå, har även tunga SSL-meriter från IBK Dalen, FC Helsingborg och Warberg bakom sig.
I fjol gjorde han 67 poäng (37+30) i allsvenskan när hans Mora förpassade just Team ThorenGruppen i den sista avgörande kvalmatchen till SSL.
23-årigen är poängstabil så det räcker till och blir över.
– Vi har saknat lite tryck på högersidan och nu kommer vi få in det i truppen, säger Sjöström.
Det är lätt att förstå att det var hård lördagsjobb som gällde för sportgruppens Janne Lundqvist, Peter Sjöström och Raja Thorén.
– Det blev snabba ryck och många telefonsamtal under kvällen, men vi lyckades göra klart allting 20 minuter innan fönstret stängdes för säsongen och i första hand lånar vi Max resten av säsongen och vi riktar också ett stort tack till Mora, säger Sjöström som nu kan räkna in Wahlgren i truppen till hemmamötet mot Järfälla IBK 14 februari.