Team ThorenGruppen SK har börjat kika på framtiden.
En viktig pusselbit föll på plats idag.
Målvakten Erik Ställ tecknade på ett nytt tre-årskontrakt med TTG.
– Det känns kul att få fortsätta vara en del av satsningen av klubben satsning på att nå SSL, konstaterar han.

Ställ som spelat fyra år för klubben och varit ett jagat villebråd inte minst av stadskollegan och SSL-baserade IBK Dalen.
Men 31-åringen valde att ”signa” på för tre nya säsonger med klubben och med tanke på hans mäktiga ”hålla-nollan-insats” mot serieledande Gävle GIK för två helger sedan och med tanke på allsvenskans avslutning var timingen i det närmaste perfekt.
– Vi är oerhört nöjda med att Erik valde att spela vidare med oss och med den konkurrens som fanns om hans underskrift. Det känns fantastiskt att vi gjort klart med honom de tre kommande åren, det är ingenting annat än en drömförlängning, säger Janne Lundkvist i klubbens sportkommitté.
Klubbens uttalade jakt på en plats i Svenska Superligan var det som lockade Ställ att satsa tre nya år i TTG:s målvaksutstyrsel.
– Jag har trivts och trivs fantastiskt bra under mina fyra år i föreningen och det känns riktigt bra att jag kunde förlänga mitt kontrakt. Det känns kul att vara en del av satsningen och chansen att nå SSL lever fortfarande, säger Ställ också medveten om att det handlar om att ha tålamod.
– Skulle vi inte klara det i år känns det bara som en tidsfråga, därför kändes det självklart att vara en del av framtiden, konstaterar Ställ.