Team ThorenGruppens innebandyherrar bygger vidare.
Nu kan man lägga in en ny viktig pusselbit i lagbygget inför nästa säsong.
27-årige forwarden Joakim Lundberg återvänder till klubben från KFUM Örebro.
– Jag fick en helhetslösning som inte gick att tacka nej till, säger Lundberg.

Piteå-sonen blir därmed TTG:s sjätte nyförvärv och den irrationelle anfallaren har tecknat på ett två-årskontrakt med Team ThorenGruppen.
Lundberg återvänder därmed till klubben där han spelade 50 matcher mellan 2011-2013 och svarade för 55 poäng, fördelade på 19 mål och 36 målgivande passningar.
– Det var mina roligaste år i karriären, men på grund av jobbat var jag tvungen att flytta, berättar Lundberg som spelade drygt en och en halv säsong med TTG där han dessförinnan spelade med Umeå City IBK.
– Så det känns kanonbra att komma tillbaka. Jag har spelat med de flesta grabbarna i båda klubbarna och känner laget bra, säger Lundberg som efter flytten från Umeå hade ett uppehåll på en säsong innan han suget efter sporten blev för stort.
Den gångna säsongen spelade han med KFUM Örebro där han på blott 15 matcher öste in hela 53 poäng, fördelade på 14 mål och 39 målgivande passningar.
– Jag hade planer på att spela allsvenskt här i Örebro när ThorenGruppen ringde. De ordnade en bra lösning med mitt jobb som tandläkare och det var inte så mycket att fundera på.
Det är producerande spelare som TTG nu kan räkna in i lagbygget inför allsvenskan 15/16.
Sportchefen Janne Lundkvist är oerhört nöjd med rekryteringen.
– Jocke var en av våra bästa spelare innan han flyttade till Örebro och det känns bra att vi fått hem honom igen och vi jobbade hårt för att lyckas hitta en civil jobblösning som passade gentemot innebandyn och när det föll på plats var det ingen tvekan, säger Lundkvist.