Team ThorenGruppens innebandyherrar har knappt en månad kvar till seriestarten.
Laget har förberett sig minutiöst inför den allsvenska säsongen och har valt en annan strategi än i fjol.
Laget före jaget och klassiska ”en för alla, alla för en” är den viktigaste ingrediensen inför årets säsong.
Därför var helgens teambuilding-läger i Ekorrsjö oerhört viktigt.
– Vi försöker att bygga stabilt från grunden detta år, gemensamma värderingar är otroligt viktigt för att åstadkomma den, säger TTG-tränaren Tomas ”Bullen” Hugosson-Wallgren.

Backar vi bandet till mars 2014 var ThorenGruppen blott ett mål från att nå Svenska Superligan. I fjol toksatsade TTG och satsade på ett gemensamt äktenskap tillsammans med Umeå City IBK.
Det tog längre tid än väntat att få det att fungera och TTG landade nu på en sjätteplats där starten i fjol blev avgörande med blott åtta poäng på de nio inledande matcherna.
– Självklart en missräkning från vår sida, vi tog för enkelt på uppgiften att ”sammanfläta” två föreningar till en. Samtidigt var det otroligt lärorikt, konstaterar ”Bullen” medveten om att framgång inte är något du får gratis.
Det är hårt slit och envetet arbete på detaljnivå som krävs. Inför årets säsong plockade TTG in fysgurun L-G Skoog som kompromisslöst drivit ThorenGruppens försäsongsträning under sommaren.
– Vi har sett en positiv utveckling på den delen av säsongen, säger ”Bullen”.
Helgens läger i Ekorsjö handlade också om att bygga broar i truppen och skapa vi-känsla inför allsvenska säsongen.
– Finns inte en acceptans inom gruppen för varandras likheter såväl som olikheter samt trivs vi inte med varandra kommer vi aldrig kunna nå våra uppsatta mål, säger ”Bullen”.